Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla malum, kahverengi, sarı ve kırmızının karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri tasarıma ehil olan bu botlar, her kıç binası için usturuplu bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan basamak dokumasına iye olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtlı sorunlar oluşur.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem sayeı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan arızasız şekilde çcevaz.

Dolgu topuklu bot: Basamak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla sair topuklu botlara bakarak giyimi daha kolaydır. Bileği yormaz ve tasarrufı kolaydır. şiddetli dolgulu, düzençrahat dolgulu kabilinden seçenekleri ile her zevke seslenme değer.

Taba ayakkabı modelleri, ekip giysi şeşna ayakkabı, gtanınmışk pantolon şeşna ayakkabı ve daire kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir sonraki ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada eksiksiz ses seda al!

Marka, tasarladığı modellerle her stile seslenme fiyat. Hem spor hem Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba bile klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı sükser. Her kıyafete mutabakat sağlayıcı Polaris nısıfm bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif binası ile tabanğınızda gravite yaratmadan konforlu bir devir geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş rakam aralığına malik markada herkese amelî üzeri seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini tercih ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir bakım veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Bu şekil bir hassasiyetiniz var ise siz bile vegan kadın çizme modelleri arasından seçiminıza muvafık seçimler yapabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve emniyetli görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mürtefi müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve muteber hizmet veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

"Tuzakıcı"nın "Websitesi" dâhilinde işçilikbu sözleşmeye ve yasa hükümlerine aykırı olarak yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorum namına aittir.

Report this wiki page